• office@nrinstal.ro
  • 0799.221.690

Despre noi

admin      -

Despre noi

Echipa NR Instal Systems, formată din specialiști tineri, cu o pregătire profesională temeinică și aspirații profesionale superioare, vă oferă soluții optime și eficiente, execuție rapidă și impecabilă.

Autorizație pentru proiectarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor Autorizație pentru instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor Autorizație pentru proiectarea sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți

 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, oferim atât execuția lucrărilor de instalații, cât și comercializarea materialelor și produselor necesare lucrărilor executate, selecționând atent furnizorii și păstrând un echilibru în balanța calitate-preț.

Concept : NR Instal Systems oferă servicii profesionale de consultanţă şi analiză, în cadrul fiecărui proiect, propunând soluţii ce reprezintă raportul optim între investiţie şi funcţionalitate.

Proiectare : În cadrul departamentului de proiectare a instalaţiilor HVAC şi sanitare al NR Instal Systems, beneficiem de o echipă dinamică si cu o permanentă deschidere către nou şi performant.

Executie: Exigenţa în selectarea unor tehnicieni de înaltă valoare profesională şi umană, cu o vastă experienţă, oferă NR Instal Systems posibilitatea punerii în operă, cu o maximă eficienţă, seriozitate şi solicitudine, a unor proiecte cu un grad ridicat de complexitate.
Beneficiind de aportul unor echipe tehnice de o structură complexă şi cu o bună coeziune, completat de o dotare tehnică cu scule şi dispozitive performante, am reuşit de multe ori, să facem faţă unui volum impresionant de lucrări. Asigurarea cu materiale de calitate, alături de supravegherea şi coordonarea permanentă a lucrărilor sunt, de asemenea, obiective prioritare.

Service si mentenanta : Clienţii NR Instal Systems rămân la fel de importanţi şi după finalizarea execuţiei proiectului. În permanenţă receptivi la nevoile acestora, acordăm o maximă atenţie activităţii de service, atât în garanţie cât şi în post-garanţie. Recepţionăm cererile primite şi încercam să răspundem prompt problemelor apărute, în general prin deplasarea la faţa locului a unor echipe specializate complexe.

Principalul obiectiv al firmei este asigurarea unei înalte calități a produselor și serviciilor oferite beneficiarilor.

Toate aceste argumente ne-au făcut remarcați pe o piață concurențială și, astfel, ne-am extins gama de clienți, cu persoane fizice, instituții publice și private, mari antreprenori.