Principalul obiectiv al firmei este asigurarea unei înalte calități a produselor și serviciilor oferite beneficiarilor.

Toate aceste argumente ne-au făcut remarcați pe o piață concurențială și, astfel, ne-am extins gama de clienți, cu persoane fizice, instituții publice și private, mari antreprenori.

Concept

NR Instal Systems oferă servicii profesionale de consultanţă şi analiză, în cadrul fiecărui proiect, propunând soluţii ce reprezintă raportul optim între investiţie şi funcţionalitate.

Proiectare

În cadrul departamentului de proiectare a instalaţiilor HVAC şi sanitare al NR Instal Systems, beneficiem de o echipă dinamică si cu o permanentă deschidere către nou şi performant.

Executie

Exigenţa în selectarea unor tehnicieni de înaltă valoare profesională şi umană, cu o vastă experienţă, oferă NR Instal Systems posibilitatea punerii în operă, cu o maximă eficienţă, seriozitate şi solicitudine, a unor proiecte cu un grad ridicat de complexitate.
Beneficiind de aportul unor echipe tehnice de o structură complexă şi cu o bună coeziune, completat de o dotare tehnică cu scule şi dispozitive performante, am reuşit de multe ori, să facem faţă unui volum impresionant de lucrări. Asigurarea cu materiale de calitate, alături de supravegherea şi coordonarea permanentă a lucrărilor sunt, de asemenea, obiective prioritare.

Service si mentenanta

Clienţii NR Instal Systems rămân la fel de importanţi şi după finalizarea execuţiei proiectului. În permanenţă receptivi la nevoile acestora, acordăm o maximă atenţie activităţii de service, atât în garanţie cât şi în post-garanţie. Recepţionăm cererile primite şi încercam să răspundem prompt problemelor apărute, în general prin deplasarea la faţa locului a unor echipe specializate complexe.