CLIMATIZARE ȘI VENTILAȚIE

O ventilație corectă și eficientă necesită o experiență îndelungată în domeniul instalațiilor de climatizare și de ventilație. NR Instal oferă o reducere semnificativă a pierderilor de căldură și a costurilor de încălzire, conferind o ventilare optimă a aerului în în contextul construcțiilor moderne în care circularea aerului curat este un aspect vital.

NR Instal oferă proiectare, comercializare, execuție, garanție și service pentru sisteme de ventilatie, stații de tratare a aerului și purificatoare, atât în spații comerciale, spații de producție, bucătării, hoteluri, baze de tratament, spitale (spatii sterile), săli de spectacol. 

Conferind întreg pachetul de servicii, de la proiectarea sistemelor de ventilație, comercializarea elementelor componente, execuția instalațiilor de ventilație și punerea acestora în functiune, asigurăm garanția și service-ul instalațiilor, atât în garanție, cât și în post garanție.

Instalații de ventilare și climatizare

 Sisteme de instalații de răcire

  Sisteme de ventilare naturală

  Sisteme de ventilare mecanizată

  Sisteme de climatizare

  Sisteme de ventilare industrială

  Sisteme de ventilare pentru desfumare

Pentru spații comerciale

Într-un spațiu comercial, confortul personalului și al clienților care pătrund în magazin este cel mai important factor. Temperatura optimă trebuie menținută cu minim de efort și costuri, astfel încât clienții să petreacă mai mult timp în magazin și, nu în ultimul rând, produsele comercializate, fie că sunt alimentare sau electronice, să nu aibă de suferit din cauza temperaturii și aerului.

NR Instal pune la dispoziția clienților săi toată gama de produse pentru condiţionarea aerului, sisteme SPLIT și MULTISPLIT, sistem Chiller sau sistem centralizat de condiţionare a aerului de tip VRV.