Instalații termice

Prestăm servicii de instalații termice profesioniste, pentru proiecte complexe. De la montajul centralelor termice, până la instalarea de corpuri cu încălzire termică statică, cu cea mai modernă tehnologie de instalații termice, până la sistemul de încalzire în pardoseală și instalații termice exterioare. Pentru proiecte complexe, instalații termice complicate precum instalații termice cu pompe de caldură, realizam orice tip de instalații pentru centre comerciale, spații publice sau companii private. 

Mai mult decât atât, lucrând cu produse și materiale calitative,

 Sisteme de încălzire cu aer cald

  Sisteme de încălzire prin radiație

  Sisteme de încălzire cu pompe de căldură

  Sisteme de încălzire cu apă caldă și fierbinte

  Sisteme de încălzire electrică

  Sisteme de încălzire solare

  Sisteme de încălzire ce utilizează căldura recuperată

Domenii de utilizare

NR Instal realizează instalații termice, de la spații industriale și rezidențiale, alături de o echipă de specialiști cu o vastă experiență în domeniu. De la centrale termice, schimbătoare de căldură, sisteme de încălzire în pardoseală, încălzire cu radiatoare, până la toată gama de sisteme de distribuție a agentului termic.

De la proiectare la executare, consultanță și întreținere, NR Instal oferă cele mai complete soluții de instalații termice pentru structuri complexe și pentru orice nivel de investiții.