GARANȚIA REUȘITEI

ÎNCĂ DIN ETAPA DE PROIECTARE

De peste 6 ani NR Instal Systems are ca obiect principal de activitate proiectarea și execuția lucrărilor de instalații termice, ventilații sanitare și instalații de incendiu, în domeniul construcțiilor civile și industriale.
Încă de la început am garantat clienților noștri produse și servicii de înaltă calitate. Beneficiind de implicarea echipelor tehnice bine pregătite, completate de dotare tehnică performantă, am reuşit întotdeauna să facem faţă unui volum impresionant de lucrări. Asigurarea cu materiale de calitate, alături de supravegherea şi coordonarea permanentă a lucrărilor sunt obiective prioritare.

Evolutie

În 2015, am pus bazele afacerii cu 2 angajați. Astăzi avem peste 40 de angajați cu care împărțim aceeași dorință: de a oferi antreprenorilor din domeniul construcțiilor, sisteme de instalații pentru proiecte de viitor.

Cifră de afaceri

Număr angajați

De la conceptul lucrării și până la execuție și mentenanță, inclusiv post-garanție, ne asigurăm că vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie, pentru a putea înainta cu proiectul dumneavoastră în timp util și în condiții optime.
Va propunem servicii de înaltă calitate în domeniul instalațiilor pentru construcții:
Instalații termice
Instalații sanitare
Instalații de ventilații si climatizare
Instalații antiincendiu
Instalații evacuare fum și gaze fierbinți

Toate aceste argumente ne-au făcut remarcați pe o piață concurențială și, astfel, ne-am extins gama de clienți, cu persoane fizice, instituții publice și private, mari antreprenori.

CONCEPT

Oferim servicii profesionale de consultanţă şi analiză, în cadrul fiecărui proiect, propunând soluţii ce reprezintă raportul optim între investiţie şi funcţionalitate.

EXECUȚIE

Exigenţa în selectarea unor tehnicieni de înaltă valoare profesională şi umană, cu o vastă experienţă, ne dau posibilitatea punerii în operă, cu o maximă eficienţă, seriozitate şi solicitudine, a unor proiecte cu un grad ridicat de complexitate.

PROIECTARE

În cadrul departamentului de proiectare a instalaţiilor HVAC şi sanitare, beneficiem de o echipă dinamică și cu o permanentă deschidere către nou şi performant.

SERVICE ȘI MENTENANȚĂ

Clienţii noştri rămân la fel de importanţi şi după finalizarea execuţiei proiectului. În permanenţă receptivi la nevoile acestora, acordăm o maximă atenţie activităţii de service, atât în garanţie cât şi post-garanţie.

Colaboratori