INSTALAȚII TERMICE PROFESIONALE

De la montajul centralelor termice și instalarea corpurilor cu încălzire termică statică, la o tehnologie modernă și până la sistemul de încălzire în pardoseală și instalații termice exterioare. Pentru proiecte complexe, precum instalații termice cu pompe de căldură.

Domenii de utilizare

Realizăm instalații pentru spații industriale și rezidențiale, alături de o echipă de specialiști cu o vastă experiență în domeniu. De la centrale termice, schimbătoare de căldură, sisteme de încălzire în pardoseală, încălzire cu radiatoare, până la toată gama de sisteme de distribuție a agentului termic

instalații termice Sisteme de încălzire cu aer cald

  Sisteme de încălzire prin radiație

  Sisteme de încălzire cu pompe de căldură

instalații termice  Sisteme de încălzire cu apă caldă și fierbinte

  Sisteme de încălzire electrică

  Sisteme de încălzire solare

  Sisteme de încălzire ce utilizează căldura recuperată

Domenii de utilizare

NR Instal realizează instalații termice, de la spații industriale și rezidențiale, alături de o echipă de specialiști cu o vastă experiență în domeniu. De la centrale termice, schimbătoare de căldură, sisteme de încălzire în pardoseală, încălzire cu radiatoare, până la toată gama de sisteme de distribuție a agentului termic.

De la proiectare la executare, consultanță și întreținere, NR Instal oferă soluții complete pentru structuri complexe și pentru orice nivel de investiții.